Egyedi PC összeállítás

Ha valaki komolyan veszi a PC vásárlást, akkor ajánlott kikérni egy szakember véleményét, hiszen manapság nem könnyű kiválasztani a megfelelő számítógépet a hatalmas kínálatból. Az egyikben Intel Core i3, a másikban AMD Ryzen processzor, és akkor a többi paraméterről nem is beszélve. Egy rossz döntés évekre megkeserítheti a felelőtlen vásárlók életét, mert a boltokban kapható előre összeállított PC-kbe nem mindig a legjobb alkatrészek kerülnek, ezért előfordulhat, hogy többet van számítógép a szervizben, mint otthon vagy a munkahelyen.

Egyedi PC összeállítás

Általános, irodai vagy gamer felhasználásra?

Sokan azt hiszik, hogy egyedi PC összeállítás csak gamer számítógépek esetén szükséges. Ez tévedés, mert vannak olyan irodai programcsomagok is, amelyeknek elég komoly gépigényük van. Egy hozzá nem értő munkatárs bevásárolhat olyan számítógépekből, amiken élvezhetetlen lesz a munka, vagy esetleg hamar meghibásodnak, mert nem bírják a mindennapi intenzív igénybevételt. A garancia érvényesítése pedig biztosan más városban van, és még a postai feladással és az ezzel járó kellemetlenségekkel is bajlódni kell. Kinek éri ez meg? Senkinek.

Az egyes számítástechnikai eszközöket gyártó cégek eléggé változó minőséget állítanak elő. Vannak, akik kifejezetten jó minőséget és elfogadható áron, de vannak sajnos olyanok is, akik majdhogynem használhatatlan termékeket dobnak a piacra. Egy átlagos felhasználónak nem kell tisztában lennie minden egyes gyártó minőségi mutatóival, hiszen neki ez nem is feladata. Viszont az kijelenthető, hogy aki felelőtlenül vásárol, biztosan rosszul jár.

Mi a legjobb megoldás?

Nem szabad bedőlni a multik „kihagyhatatlan” ajánlatainak, helyette érdemes a saját igényeket kiszolgáló egyedi PC összeállítás mellett dönteni, ami nem sokkal kerül többe, mint az előre csomagolt változatok. A fő különbség az, hogy kifejezetten a vásárló igényeihez vannak igazítva, és biztosan nem kell olyan dolgokért feleslegesen fizetni, amit aztán majd soha nem is használ.

A ReelComp szakemberei maximális odafigyeléssel tervezik meg az egyedi számítógépeket, valamint vállalják, hogy szakszerűen összerakják és igény szerint előre telepítik a szükséges illesztőprogramokkal és szoftverekkel. Tökéletes megoldás lehet annak, aki nem annyira ért a számítógépekhez, de jó minőségű és stabil PC-t szeretne. Minden egyes alkatrészre garanciát vállalnak, és bármilyen felmerülő problémát gyorsan megoldanak.

Aki a szolgáltatás iránt érdeklődik, keresse fel a reelcomp.hu weboldalt, vagy hívja a +36 34 783 810 telefonszámot.

Dátum: 2019-01-11
Címke: Egyedi PC összeállítás