Stílusos megjelenésű ágyazható kanapék

Mindannyian olyan otthonban szeretnénk élni, ahol igényes kialakítású bútordarabok kapnak helyet. Ha a színek, minták, formák összhangban állnak egymással, akkor olyan atmoszféra jön létre, ahol mindenki szívesen tartózkodik akár huzamosabb ideig is. Az ágyazható kanapé nem csak a sokoldalú funkcionalitásával, hanem a külső stílusjegyeivel is örömteli használatot nyújt.

Stílusos megjelenésű ágyazható kanapék

A webáruházban szereplő ágyazható kanapé kínálat sokszínűségével hívja fel magára a figyelmet. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy csak néhány modell áll rendelkezésre, ám valójában a lehetőségek tárháza megdöbbentően gazdag. A készleten lévő kanapék kinézete teljes mértékben személyre szabható. Az ágy elemek - például párnák, fekvőfelület - színe egyedileg választható. Összesen több, mint 70 eltérő szövetet kínálunk a vásárlóinknak, amik 4 különböző árkategóriában érhetők el az online felületen keresztül. Többek között a menta, a mályva, a terra, a kiwi zöld és a natúr bézs árnyalat is rendelkezésre áll, melyek közül egyszerre akár kétféle árnyalat is kiválasztható. Az, hogy ki milyen színkombinációt állít össze, csak az egyéni elképzeléseken múlik.

Az ágyazható kanapék kinézete egy fontos szempont, ugyanakkor a szerkezet stabilitása, teherbírása sem elhanyagolható tényező. A kínálatban található modellek e tekintetben sem okoznak csalódást. Az ülő-, illetve fekvőfelület, a háttámla rész, a bútorlábak, illetve az ágyneműtartó is minőségi alapanyagokból készül, ami garanciát ad az időtállóságra.

Az ágyazható kanapék néhány könnyed mozdulattal átalakíthatók egy kétszemélyes alvóhellyé, ami pihentető alvást biztosít. Az átalakítást az ülés kihúzásával és a támla hátra billentésével lehet végrehajtani. Az ülés alatt található egy nagy méretű ágyneműtartó, amiben kényelmes elfér egy dupla ágynemű szett.

Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Dátum: 2019-11-11
Címke: Ágyazható kanapé