Szolgáltatások

Oldalunkon összegyűjtöttük azokat a webes szolgáltatásokat és azokat a szolgáltató cégeket illetve vállalkozásokat, akik magas színvonalon végzik a tevékenységüket. Arra külön figyeltünk, hogy egy témakörben egy weboldal csak egyszer szerepeljen. Keressen Öni is legjobb webes szolgáltatások között!

A viccek szerepe a pedagógiában
2019-05-22
Oktatás

A viccek szerepe a pedagógiában

A viccet sokan sokféleképpen értelmezték az évtizedek során, és ma is többféle fogalommal találkozunk, ha rákeresünk a definícióra. Az egyik elfogadott meghatározás szerint a vicc kitalált történetet, párbeszédet jelent.... Tovább »

A 4DX moziélmény veszélyei
2019-05-20
Üzlet

A 4DX moziélmény veszélyei

A legújabb moziélmény során már mozognak a székek, fúj a szél, buborékokat és illatokat is érezhetünk. Ez elsőnek szép és jó, de ha belegondolunk, akkor nagyon oda kell figyelni az ilyen filmezés során, hiszen számtalan veszélyt is tartogathat.... Tovább »

Forgalomnövelés vendég blogolással
2019-05-14
Weblapkészítés

Forgalomnövelés vendég blogolással

Az interneten számtalan blog létezik, vannak híresebbek és kevésbé ismertek egyaránt. Érdemes lehet felkeresni a hasonló témakörrel foglakozó oldalakat, és megpróbálni rávenni az üzemeltetőket egy bejegyzés elhelyezésére.... Tovább »

Pizzakészítő tanfolyam az alapoktól
2019-05-09
Oktatás

Pizzakészítő tanfolyam az alapoktól

Manapság egyre több pizzériában keresnek szakképzett pizzasütőket. Azok, akik késztetést éreznek arra, hogy elsajátítsák a pizzakészítés izgalmas tudományát, akkor számukra a pizzakészítő tanfolyam kész főnyeremény. ... Tovább »

Mire jó egy ingyenes Java tanfolyam?
2019-05-06
Oktatás

Mire jó egy ingyenes Java tanfolyam?

Nagyon sok olyan weboldal és YouTube videó létezik, amely azzal foglalkozik, hogy megtanítsa kezdő programozóknak a Java nyelv rejtelmeit. Vannak közöttük jók, de vannak elég gyenge minőségűek is. Pontosan mit kell tartalmaznia egy Java tanfolyamnak?... Tovább »