Vásárlás helyett nyomtató bérlés

Az irodai és az otthoni környezetben is gyakran szükség adódik a nyomtatásra, hiszen manapság már mindent dokumentálni kell. A nyomtató megvásárlása nem feltétlenül a legideálisabb döntés, ugyanis a bérlés sok esetben kedvezőbb alternatívát jelent.

Vásárlás helyett nyomtató bérlés

Az alacsony bérleti díjaknak és a többi kedvező feltételnek köszönhetően kényelmesen és költséghatékonyan lehet megoldani a nyomtatással, másolással, illetve szkenneléssel kapcsolatos feladatokat. A nyomtató bérlés esetén nincs szükség a készülék megvásárlására, így nem kell nagy kiadásba bocsátkozni. A bérleti konstrukciónál csak a bérlet díját kell kifizetni, ami akadályok nélkül teljesíthető. További előny, hogy a nyomtató karbantartásával és a kellékek feltöltésével sem kell bajlódnia a felhasználónak, hiszen ezeket a feladatokat a szolgáltató látja el.

A nyomtató bérlés az igényfelméréssel kezdődik

A nyomtató bérlés első lépése mindig az, hogy a munkatársak felmérik a felhasználó igényeit. Nem mindegy, hogy a nyomtatásra, másolásra, szkennelésre milyen gyakran van szükség, hiszen ezek alapján kerül kiválasztásra a megfelelő teljesítménnyel rendelkező nyomtató. Akár a munkahelyen, akár otthon kerül használatra, a multifunkciós készülék soha nem okoz csalódást. Miután meghatározásra kerül a nyomtató típusa, a szolgáltató cég a megadott címre szállítja és a szakszerű üzembe helyezést is biztosítja Budapesten, illetve Pest megye egész területén. Igény esetén a szakemberek megmutatják, hogyan lehet a géppel nyomtatni, másolni, szkennelni, hogy a feladatok elvégzése ne okozzon gondot senkinek. Amennyiben szükséges, akkor a nyomtatóval együtt papírt és tűzőkapcsot is tudnak vinni a helyszínre. Az esetleges javítási, karbantartási munkálatokra pedig mindig készen állnak.

Dátum: 2019-02-14
Címke: nyomtató bérlés