Egyedi vagy, akárcsak a Pandora

A Pandora márka története legalább annyira magával ragadó, mint a lenyűgöző ékszereik. 1982-ben egy dán ékszerész és a felesége nagyot álmodott: azt vették a fejükbe, hogy ékszereikkel minden nőt boldoggá tesznek. Hogy sikerült-e nekik? Ma a Pandora felküzdötte magát a legnevesebb divatékszer márkák közé, a név összeforrt a minőséggel és a stílussal.

Egyedi vagy, akárcsak a Pandora

Per Enevoldsen, a dán aranyműves és a felesége, Winnie csaknem negyven évvel ezelőtt alapították meg pici ékszerüzletüket Koppenhágában. A házaspár folyamatosan kísérletezett, izzott bennük a vágy, hogy egyre jobb és szebb ékszereket alkossanak. Így jutottak el Thaiföldre, ahol ékszerek után inspirálódtak.
Pandora kifinomult stílusára időközben egyre többen figyeltek fel és a dán házaspár kitartó munkája meghozta gyümölcsét. Mára már kinőtték a kis dán ékszermanufakturát és egy hatalmas thaiföldi ékszerkomplexumban készülnek a különlegesebbnél különlegesebb darabok.

A Pandora történetében 2000 is hatalmas fordulópont volt: ekkor mutatták be ugyanis a charmokat, ezeket az apró, különleges gondossággal megmunkált medálokat, amelyek ma a márka egyik védjegyévé váltak.

Hiába telt el lassan négy évtized az alapítás óta, a Pandora még ma is pontosan ugyanazt a küldetést tölti be, amelyet egykor Per Enevoldsen és Winnie célul tűzött ki. A Pandora darabok mára a világ összes pontján kaphatóak, így a világ összes pontján tudják hirdetni a márka üzenetét: egyedi vagy és megismételhetlen, ne érd be a legjobbnál kevesebbel!

Tudod, honnan ered a márka neve? Pandora a görög mitológiában az első halandó nő volt, akit az istenek alkottak meg. Neve sokatsejtető és nehéz pontosan átadni a jelentését: csupa ajándék, mindennel felruházott, mindennel megáldott, az összes adományt birtokló. Olyan akárcsak a Pandora márka ékszerei?

A Pandora ékszerek, charmok teljes választéka elérhető és megvásárolható a Divatékszerbolt webáruházban.

Dátum: 2019-04-18
Címke: Pandora ékszerek, charmok