Esztétikai fogászat csúcskategóriás rendelőben

A hibátlan fogsor és a vonzó mosoly nem elérhetetlen vágyak, hiszen igény esetén az esztétikai beavatkozások is elvégzésre kerülnek. Csupán a megfelelő szakembert kell felkeresni, aki rendelkezik a prémium kategóriás műszerekkel.

Esztétikai fogászat csúcskategóriás rendelőben

Hol van ilyen fogorvos Győr városában? Ez a kérdés meglehetősen sokszor felmerül, pedig a válasz egyértelmű. A Dentys rendelőjében szakszerű fogászati ellátás, barátságos légkör és sok éves tapasztalattal rendelkező professzorok várják azokat, akik szép és egészséges fogsorról álmodoznak. Az esztétikai fogászat hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, de a változás ütemével mintha csak a győri fogászat tartaná a tempót. A szájhigiéniai beavatkozások, az ínyplasztika, a barázdazárás vagy a frontfog élpótlás ugyanolyan aprólékosan és precízen zajlik, mint például a bölcsességfog eltávolítás, a fogfehérítés vagy a fogékszer felhelyezés. Az elérhető szolgáltatások meglehetősen széles palettán állnak rendelkezésre.

A szép mosoly titka

A mosolygás, nevetés a boldogság egyik jele. A fogak ilyenkor akaratlanul is megmutatkoznak a száj takarásából. Ha azok nem szép sorban állnak egymás mellett vagy a fogzománc el van színeződve rajtuk, esetleg egy-két helyen látszik a fogkő megjelenése, akkor kevés esély van arra, hogy bárki is megcsodálja az illető mosolyát. Az esztétikai fogászat lehetővé teszi, hogy mindenki részesüljön a tökéletes fogsor örömeiben. Sokan azt gondolják, hogy a fogfehérítés kezelésen múlik minden, ez azonban messze áll a valóságtól. Az esztétikai fogtömések, illetve a fognyak és frontfog tömések is nagy szerepet játszanak abban, hogy a fogsor állapota megfelelő legyen. A szájüreg és a fogazat rendbetétele után akár egy szép fogékszer is kiválasztásra kerülhet.

Dátum: 2019-03-19
Címke: Fogorvos Győr