Miért döntsön a beton kerítés mellett?

A ház körül felépített kerítés hasznossága megkérdőjelezhetetlen. A kérdés legfeljebb csak az, hogy milyen anyagból készüljön - fából, acélból, betonból? Bár mindegyiknek megvan a maga előnye, ha egy igazán stabil megoldásra vágyik, amivel a lehető legkevesebb probléma adódik, akkor a beton kerítés tökéletes választás.

Miért döntsön a beton kerítés mellett?

A korrózió és UV sugárzás nem károsítja

A beton kerítés egyik legnagyobb előnye, hogy az időjárás nem tud kárt okozni benne. Míg a fakerítést viszonylag gyorsan le tud amortizálni az erős napsugárzás, a csapadék és a fagy, addig a beton elemekben aligha tudnak kárt tenni. Még az acélból készült kovácsoltvas kerítések esetében is szükség van a gondos felületkezelésre és a tűzihorganyzásra - ez utóbbi az acél cinkkel történő bevonását jelenti -, hogy a kerítés védve legyen a korrózióval szemben. A beton egy igen erős és stabil anyag, főként, ha betonacéllal erősített, így bármilyen körülményt is veszünk alapul ideális megoldásnak bizonyul. A Liakő jóvoltából a szálerősített, fagyálló beton kerítés Tatabánya városában is felépülhet.

Változatos megoldásokkal alakítható ki

A beton kerítés nem csak időtálló, hanem szép is. Az igényeknek megfelelően mediterrán, tégla és kő mintás változatban is készülhet. A beton elemek, oszlopok lehetővé teszik, hogy a kerítés elérje a 2 méter magasságot is. Ennek nagy előnye, hogy a ház és környezete megfelelő védelmet kap és az utcáról nem látnak be a járókelők. Természetesen ez alatti magasságban is kialakítható a beton kerítés. Egy kerítésköz jellemzően 2 oszlopot és 4 elemet tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek elképzelései szerint módosítható a kerítés kinézete, mérete. A Liakő szakértő csapata garantálja, hogy az egyedi megoldású beton kerítés Tatabánya városában is megvalósítható legyen.

Dátum: 2020-11-17
Címke: Beton kerítés Tatabánya